Wireline Impregnated Diamond Core Bit


Wireline Impregnated Diamond Core Bit

Csevegj
Termék részletek

Szakmai és produktív Factory HAINAISEN az egyik a vezető kínai vezetékes impregnált gyémánt mag kicsit gyártók. Üdvözöljük a nagykereskedelmi vezetékes átitatott gyémánt mag kicsit tőlünk, mindig van felajánlani Önnek olcsó termékek.

Gyors részletek

Származási hely:

Márkanév:

Modellszám: minden

Típus: Fúró

Géptípus: Fúró szerszám

Tanúsítás: ISO 9001

Anyaga: Öntött acél, PDC

Feldolgozás típus: kovácsolás

Felhasználás: puha, csiszoló, nem konszolidált formációk fúrás

szín: fekete

Csomagolás amp; Szállítás


PackagingDetails:

insideinsponge, outsideincartons

DeliveryDetail:

7 nap

Mi az a gyémánt felület-készlet magtok kicsit?


Mint a neve is sugallja, a felület-set gyémánt kicsit impregnált gyémánt bejegyzéstípus eltér mert hogy ők meg a természetes fúró gyémánt egyetlen réteg a munkafelületet, a kis korona egy előre meghatározott mintát.

Különbségek a felület-set gyémánt alapvető darab és átitatott gyémánt mag darab.

A gyémánt egy kicsit korona porított fém mátrix szervezetben, amely acél szerszámtest vagy csülök olvasztott vannak szerelve. Eltérően impregnált gyémánt bit, amelyet az ellenőrzött erózió a porított fém kicsit korona kívánatos-hoz megvilágít új gyémánt kristályok a fém kötés-mátrix használt összes megtalálja felület-készlet bit rendkívül szívós és kopásálló. A kis korona mátrix szervezet a felület-set-darab feladata, hogy biztonságosan tartsa a gyémánt pozícióját a működési

Felület-set gyémánt-magfúrógép bit széles körben használat.

Felület-Set gyémánt bit elsősorban ajánlottak fúrás viszonylag puha, csiszoló, nem konszolidált képződmények, hogy hatékonyan nem fúrt impregnált gyémánt bit. Ők is ajánlott a fúrás nehezebb képződmények, a rendelkezésre álló forgási sebesség és a kis terhelés esetén kihasznált impregnált diamond bit-fúró berendezések korlátozás miatt.

Felület-set gyémánt-magfúrógép kicsit sok jó tulajdonságait:

A közös, gyémánt felület-set-darab biztosít magasabb a penetráció, mint impregnált gyémánt bit lágyabb formációk nagyrészt a nagyobb fokú expozíció a egyéni gyémánt kristályok miatt. Azonban, azok csak egy vastag egyrétegű gyémánt kristályok vannak beállítva, felület-set gyémánt bit általában hozama alacsonyabb összességében kicsit élet, mint a kis impregnált gyémánt.


Vizsgálat
返回顶部