Impregnated Core Pregnant Bursa Core


Impregnated Core Pregnant Bursa Core

Csevegj
Termék részletek

Szakmai és produktív Factory HAINAISEN az egyik a vezető kínai impregnált core terhes bursa core gyártók. Üdvözöljük a nagykereskedelmi impregnált core terhes bursa core tőlünk, mindig van felajánlani Önnek olcsó termékek.

Az enyém építési és fúrási építőipari, a bizonytalanság és a változékonyságot rock okozott sok baj a szokásos fúrási építési. PDC fúrók széles körben használják, a magas stabilitás, és a nagy pórusok alkotó hatékonysága is kedvelt; azonban az építkezés során rock összetettsége messze a várakozáson, cserélhető rock hátráltathatják a normál működés PDC fúró gödör, mint penge törés vagy lyuk zsugorodás előfordulhat, így nem csak befolyásolja a fúrófej élettartama, de is érintő balesetek pórus alkotó minőségi.

Hogyan helyzetének javítása, oldja meg a problémát, valamint biztosítja a PDC fúrószárak stabilabb teljesítmény, és a széles körben a felhasználók számára jobb minőségű lesz a kihívás a fúró bit gyártók. Abban a hitben, a "legjobb próbálják kiszolgálni a vevőket" tartós, Jinshuo cég tette nagy áttörést, és kifejlesztett új technológia-gyémánt-bevonatú PDC Fúrószár után kemény munka-a majdnem egy év és számtalan kudarcok.

Gyémánt-bevonatú PDC fúró darab van egy réteg gabona gyémánt a felszínén működő része különleges kézműves, hozza a gyémánt védŒfilmréteg PDC fúrófej via. Kísérlet vallotta, hogy: a gyémánt film lehet javítani az erős blade, hatékonyan kisebb a valószínűsége a törés penge, a PDC Fúrószár stabilitás erősítése, valamint meghosszabbítja élettartamát PDC fúró bit; gyémántszemcsék további létezése növeli a mérőműszer védelmet hatása, a pórusok képez minősége magasabb; Eközben az egyenetlenség és élesség a gyémánt film növeli önélező kicsit PDC-fúró akció, nevezetesen élvonalbeli fúró kicsit előre, ezáltal nagymértékben csökkenti időtartama "Fúrószár formáló", és a fúrási felvétel gyorsan.

Háromféle gyémánt-bevonatú fúrók a következőképpen: gyémánt bevonatú PDC horgony fúró, PDC-coring Fúrószár gyémánt-bevonatú és gyémánt-bevonatú PDC coring fúró. A három típusú termék minden át a technológiai felügyeleti és ellenőrzési osztály ellenőrzési és nemzeti szabadalmi tanúsítvány beszerzése.


Vizsgálat
返回顶部